برای رسیدن
پاهایش را داد
تا
بالی برای پرواز
بگیرد..
سلام دوستان.
به فضل و عنایت پروردگار و همت دوستان، چهارمین جشنواره طرح بالی برای پرواز نیز به سرانجام رسید.
اختتامیه جشنواره در سالن مهر حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در انتهای برنامه اختتامیه برندگان جشنواره معرفی شدند و جایزه های خود را از دست استاد عبدالرحیم سعیدی راد، فرهاد صفریان، سید هانی رضوی، سینا بهمنش و خانم فاطمه انتظار گرفتند.
جایزه های جشنواره به سه گروه تقسیم شده بود.
یکی از طرح های جشنواره به عنوان برترین اثر، سه طرح به عنوان برندگان اول تا سوم و یک طرح به عنوان تقدیر شده ی داوران حائز جایزه و تندیس جشنواره شدند.
برترین طرح جشنواره:
لطیفه ی کهنی ست
- مرگ -
آن گونه که هر جمجمه ای می خندد!
سروده : وحید کیانی
مقام اول:
مترسک کلاه را برداشت
در مزرعه
یک کلاغ ،
چهل کلاغ شد ...
سروده: الناز سرخانلو
مقام دوم:
در آینه محراب
فرق وا کردی
رفتنت هم
مثل آمدنت
با همه فرق داشت
سروده: قاسم صرافان
مقام سوم:
مخم سوت می کشد
قطار خیالت در راه است...
سروده: سید عباس شرفی
تقدیر شده ی داوران:
دستهایم را بالا می برم
تا ماه بچینم
از پیشانی دختر همسایه
تا ماه
چقدر..
سروده: سمیرا نوروزی
- از نکات جالب جشنواره زحمت و تلاش بی دریغ سینا بهمنش عزیز بود که با پای شکسته ی به تازگی از گچ باز شده عهده دار کارگردانی اختتامیه بود.
- مجری گری محسن باقرلو حتی از بخش پذیرایی جشنواره نیز شیرین تر بود. محسن با ذهن خلاقی که داشت تمام کلیشه های معمول یک جشنواره را شکست.
- مساله جالب در جشنواره امسال این بود که سه برنده برتر جشنواره را شهرستانی ها تشکیل می دادند که به ترتیب: برترین طرح جشنواره از ایذه ، مقام اول از اردبیل و مقام دوم از اصفهان بودند.
- اختتامیه جشنواره بالی برای پرواز بر خلاف دیگر جشنواره های کلیشه ای به همت سید هانی رضوی به کلاس درس تبدیل شد و ایشان با کنفرانس بیست دقیقه ای که داشتند تعریف جامع و مانعی درباره طرح ارائه دادند که اعجاب حاضران را برانگیخت به طوری که نفیسه علوی نسب از شاعران تهرانی وقتی برای شعر خوانی به روی سن دعوت شد گفت با تعریفی که آقای رضوی از طرح ارائه کرد فهمیدیم که طرح سرودن چقدر سخت است!
- اختتامیه جشنواره بالی برای پرواز بسیار صمیمی و دوستانه برگزار شد و در آن تقریبا تمام تلاش ها بر اساس رضایت حاضران بود تا رضایت دست اندرکاران. برای مثال آقای کیانی از ایذه به برگزار کنندگان جشنواره خبر داد که برای رسیدن به اتوبوس ایذه که روزی یک بار از تهران حرکت می کند، دچار تنگی وقت است به همین سبب برگزار کنندگان با قطع برنامه شعر خوانی ایشان را معرفی کرده و جایزه و تندیشان را تقدیم کردند.
- غیبت برگزار کننده زحمت کش جشنواره آقای آرش ناجی از نکاتی بود که خستگی را در تن برگزار کنندگان باقی می گذارد. ایشان برای برگزاری هر چه بهتر جشنواره از مشهد به تهران آمد اما چند روز پیش از برگزاری جشنواره ناچار شد به مشهد برگردد و شاهد ثمره زحماتش نباشد. در هر صورت همه برگزار کنندگان همواره او را در میان خود احساس می کردند.
- یکی دیگر از نکات جالب جشنواره حضور قلبی برخی غایبان بزرگ جشنواره بود. رضا سیرجانی نمونه بارز این گروه بود. رضا سیرجانی که در سفر بود برای اینکه اعلام کند دلم همراه شماست با اس ام اس کردن رباعی هایی که مجری آنها را برای جمع خواند از راه دور در جشنواره شرکت کرد. از میان رباعی های او می توان به این موارد اشاره کرد:
هر کس که دهان بنده را باز کند
یک کل کل شاعرانه آغاز کند
بیچاره رضا تمام فکرش آنجاست
بالی بدهید تا که پرواز کند
این میز و مقام ماندنی نیست عزیز
موهای سر تو دیدنی نیست عزیز
ای کرگدنی که تازه مجری شده ای
این میکروفون است بستنی نیست عزیز
" که این رباعی به مجری برنامه محسن باقرلو صاحب وبلاگ کرگدن تقدیم شده بود. "
یک متر زبان و یک دهان بگذارید
یک خربزه هم به جایتان بگذارید
تا جای رضا میانتان پُر باشد
یک سطل زباله جای من بگذارید !!
از دیگر دوستان حاضر غایب جشنواره مهدی شادکام بود که به سبب بزرگداشت چهلم مادربزرگ مرحومش از شرکت در جشنواره عذرخواست و طرحی ارسال کرد تا مجری بخواند:
مادر را خاک کردند
پدر روی قبر آب می پاشید
کودک با تعجب پرسید:
مادر کی جوانه می زند ؟!
- و آخرین مورد از سریال سنت شکنی های جشنواره بالی برای پرواز انتقاد صریح کارگردان جشنواره از جشنواره بر روی سن بود که برگزار کنندگان از آن استقبال کردند.
در پایان از همه دوستانی که سهمی در برگزاری جشنواره داشتند تشکر و قدردانی می کنیم:
آرش ناجی
فرهاد صفریان
سید هانی رضوی
فاطمه انتظار
سینا بهمنش
عبدالرحیم سعیدی راد
سید عباس موسوی
آقای زنگنه
سعید بیابانکی
راضیه ایمانی
و
میریام ابراهیمی
و دیگر دوستانی که احتمالا از قلم افتاده اما از دل نمی افتند..
همه رفتند و تنها ماند یک بار دگر ساقی
به پایان آمد این دفتر حکایت همچنان باقی
.: Weblog Themes By Pichak :.